Katarina

PLASTIC FANTASTIC!
Älskar att jag köpte dessa fina örhängen för typ 1 år sen:) Så härligt med stora accessoarer! Sen passade de ju ypperligt till mina byxor och orangea blus! 
Jag var på afrohouse dans på Urkraft på Sveavägen idag efter jobbet, det var UNDERBART! Haha så min outfit var idag lite inspirerad av afrika, men mycket mönster och färg.. Hur var er dag i snö regnet? Kunde ni piffa med färgglada kläder, röda läppar eller glittrigt nagellack? 
Svart var ändå ok idag på jacka, man hintade ju lite färg undertill ;)
Mitt motto för veckan, DANSA MER, någon gång, någonstans, även om det bara är framför datorn på jobbet!
BLI DITT BÄSTA JAG!
 
Mina favoritfärger nu:gult, rosa, grönt, blått, orange :)
Mitt nyårslöfte till mig själv 2016 var att jag skulle sluta klä mig i svart.. jag har mått så mycket bättre i mig själv genom detta. På så sätt är stil så intresant, klär man sig enligt sin personlighet eller kan man välja sin personlighet genom sina kläder? Jag tror att jag blivit en härligare person utåt på något lustigt sätt iom att jag väljer kläder jag själv blir glad av! Ha en superbra onsdag allihopa. PUSS!
HAPPY TUESDAY
Tisdag, brukar tycka att detta är den segaste dagen i veckan. Men idag kändes det så härligt, lyssande på musik hela dagen och åt lunch i solen! Älskar att jag kan stå upp vid mitt skrivbord, så härligt att kunna dra till med lite dansmoves när man få feeling. 
Okej, hade inte världens roligaste outfit idag, men tog rosa loafers och sen en sparkle blus för att pimpa upp dagen. La in en gammal bild från i somras för att visa glittret i blusen. ALL IN GLITTER säger jag, glitter funkar alltid!
Så långt hår :O