Katarina

BACK AT WORK!
Var tillbaka på jobbet idag efter att ga varit sjuk. Möttes av blomhavet vid Åhlens och kände bara att allt plötsligt blev verkligt. Jag gick från jobbet i fredags runt kl 14.. Jag jobbar ju på H&M headoffice mitt på drottninggatan i stan där det otänkbara hände. Jag fick samtal från en av mina bästa vänner och mess från min svärmor som frågade om jag var ok, då hade jag fortfarande inte hört vad som hänt! Efter att jag la på luren så förstod jag vad som verkligen ägt rum.
En terrorattack, mitt på drottninggatan, mitt bland alla glada, helgsugna och oskyldiga människor. Jag började driekt ringa runt till nära och kära och alla mina älskade kollgor och vänner som befann sig inne på kontoret..Alla mådde under omtändigheterna bra och mirakulöst så var ingen skadad.
Så fruktansvärt när man tänker på alla som miste livet, de som sörjer, och de som blibit åskådare till något som ingen någonsin bör se. 
Jag är väldigt glad och tacksam för att ingen som jag känner och vet kom fysiskt till skada! Så viktigt att prata om detta, mycket, med alla som är berörda. Ge så mycket kärlek, närhet och omtanke ni kan, det är så vi står starka tillsammans. PUSS på er och keep on smiling!
#1 - SandraEmilia

Men alltså vilken himla fin plats att fota outfits på! :D Nu får jag lust att bara gå utanför vår lägenhet och måla en helt random vägg, haha....

Svar: ja vet! Den är underbar. Alla väggar borde vara färgglada :)
Katarina